RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Замах на Путіна: британські ЗМІ розбиралися у заплутаній справі

У міру того, як російське вторгнення в Україну зазнає невдачі, повідомлення про внутрішньополітичні ігри в Кремлі та спроби повалити Володимира Путіна від влади стають все більш поширеними.

Про це повідомляє newsweek.com.

Лідер країни-агресора часто ставав предметом спекуляцій, чи це його передбачуване багатство, сімейні зв'язки чи проблеми зі здоров'ям. Але на цьому тижні кілька англомовних видань, у тому числі Mirror і Daily Mail, опублікували статті, в яких стверджувалося, що на Путіна було скоєно замах, коли його кортеж проїжджав по Москві.

Про цю історію повідомив Telegram-канал "Генерал СЗР": там стверджувалося, що Путін за порадою своєї служби безпеки іноді їздить у колоні-приманці з п'яти бронетранспортерів. Також джерело повідомило, що за кілька миль від його будинку першу машину супроводу було заблоковано машиною швидкої допомоги, яку об'їхала друга машина без зупинки.

Потім у третій машині, в якій нібито був Путін, пролунав "сильний удар" під переднє ліве колесо, "і потім сильне задимлення". Але і це не все: за даними джерела, лише невелика група людей зі служби безпеки президента знала про пересування президента в кортежі і що троє з них "зникли".

Джерело додало, що інформація про інцидент "засекречена", а начальника охорони президента та ще кількох людей "відсторонено від роботи і перебувають під вартою". І хоча у відкритому доступі немає надійної або перевіреної інформації, яка підтверджує замах на життя Путіна, повідомлення Telegram-каналу набрало більше 300 000 переглядів станом на ранок 15 вересня і були опубліковані в британських газетах, включаючи The Mirror.

Раніше ми повідомляли, що в Росії наростає невдоволення діями президента Володимира Путіна, активна частина населення шукає способи позбутися його. У цьому єдині як російські "ультрафашисти", так і противники війни в Україні.