RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Відставка Резнікова: у Зеленського розповіли про проблему

Деякі анонсовані 5 лютого кадрові зміни в силових відомствах поки що відклали: Олексій Резніков залишиться на посаді голови Міністерства оборони. Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк назвав його дуже ефективним переговорником із Заходом з постачання зброї й замінити його буде важко.

Про це він сказав в ефірі загальнонаціонального телемарафону.

Подоляк зазначив, що Резніков був вкрай ефективний щодо комунікацій з нашими партнерами і хоча емоції людей у відповідь на інформацію про зловживання у Міноборони зі сфери постачання зрозуміти можна, рішення має бути прагматичним.

Читайте також: Буданов замість Резнікова: чи потрібен цей хід

"Війна не закінчилася, у нас надто складні переговори щодо ракет підвищеної дальності, штурмової авіації, логістичного забезпечення снарядами. Нам потрібно дуже багато і набоїв, і снарядів, і амуніції. Цим постійно займався Резніков, у нього були чудові особисті відносини. Переговори — це не лише математичні формули, а й особисті відносини та довіра", — наголосив Подоляк.

Він додав, що якщо говорити про заміну Резнікова, потрібно перш за все розуміти, чи можливе знайдення кандидата, який був би здатний взяти на себе вирішення цих питань "і отримати довіру та добрі особисті відносини".

Як повідомляв "Апостроф", Резніков прояснив ситуацію з яйцями по 17 гривень.