RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Суд став на бік Трампа у справі про шахрайство: деталі рішення

Апеляційний суд Нью-Йорка надав Дональду Трампу відстрочку на десять днів для внесення застави у цивільній справі про шахрайство. Також суд скоротить суму застави 464 до 175 мільйонів доларів США.

Про це пише CNBC.

Читайте також: Трамп звертався до Маска по гроші: спливли подробиці

Суд виніс ухвалу в день, коли генеральному прокурору Нью-Йорка Летиції Джеймс дозволили розпочати арешт нерухомості та банківських рахунків Дональда Трампа, щоб отримати гроші на заставу. Проте, тепер прокурор не може це зробити через рішення колегії з п'яти суддів апеляційної палати Верховного суду Манхеттена.

Дональд Трамп заявив, що "внесе або заставу, або еквівалентні цінні папери, або готівку" на нову суму, встановлену апеляційним судом -175 мільйонів доларів. Адвокати просили суд дозволити Трампу внести заставу у 100 мільйонів, доки він подає апеляцію на рішення суду.

До того ж, рішення апеляційного суду Нью-Йорка означає, що Трамп і його сини поки що можуть вести бізнес у Нью-Йорку та отримувати кредити від фінансових установ Нью-Йорка. Раніше суд вимагав, щоб Трамп вніс усю суму застави до 25 березня, щоб уникнути конфіскації активів своєї компанії Trump Organization.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Трампа можуть конфіскувати знаменитий Trump Tower та маєток у Мар-а-Лаго.

  • Вас також може зацікавити:

Орбан розповів, як Трамп планує "закінчити" війну в Україні

Чого чекати Україні після виборів у США: Трамп зробив заяву на випадок своєї перемоги

Трамп проти Байдена: чи зможе третя сила вплинути на американські вибори