RU  UA  EN

Четвер, 27 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Голова комітету Ради з нацбезпеки відреагував на чутки про заміну Сирського

Голова Комітету Верховної Ради з нацбезпеки, оборони і розвідки народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Завітневич спростував чутки про можливу відставку головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського.

Про це він заявив в інтерв'ю BBC.

Читайте також: Мар’яна Безугла захотіла стати міністром оборони України

"Я чув такі чутки, які хтось десь пише. Але щоб дійсно шукали заміну, то я від керівництва держави такого не чув", - відповів Завітневич на запитання про те, чи шукає влада заміну Сирському.

Олександр Сирський указом президента був призначений Головнокомандувачем ЗС України 8 лютого 2024 року. Перед Сирським посаду Головнокомандувача займав Валерій Залужний.

Останнім часом ширяться чутки, що буцімто в Офісі президента обдумують можливість звільнення Олександра Сирського з посади Головнокомандувача ЗСУ на тлі останніх подій, які відбуваються на фронті. Найвірогіднішою кандидатурою на заміну Сирського називали генерал-лейтенанта Євгена Мойсюка.

"Апостроф" раніше писав, що депутатка Безугла активно критикує нинішнього Головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, а також його заступників та міністра оборони Рустема Умєрова.

  • Вас також може зацікавити:

Мустафа Найєм оголосив про відставку з посади глави Агентства з відновлення

Підуть під ніж? Навіщо Безугла накинулася на генералів

"Занадто багато собі дозволяє": захисники обурилися заявами Безуглої про військове керівництво