RU  UA  EN

Неділя, 22 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Політика

Новини

22 вересня

Всі новини

У Раді озвучили результати блокування трибуни через "закон про РПЦ"

Законопроект про заборону пов'язаних з РФ релігійних організацій, який ще називають "законом про РПЦ", розглянуть на наступному засіданні Верховної Ради.

Про це повідомив народний депутат Володимир В'ятрович.

"Результати блокування: наступне засідання Верховної Ради почнеться з розгляду закону про РПЦ. Але поки не зрозуміло, коли це буде", - відзвітував нардеп.

Також про це написав депутат Олексій Гончаренко.

"Погоджувальна Рада прийняла рішення, що Верховна Рада не буде працювати на цьому тижні. Переважна більшість депутатів заявила, що поки не розглянемо законопроєкт про заборону московської церкви, інші законопроєкти ми розглядати не будемо. Наступне засідання Ради починаємо з законопроєкту про заборону московської церкви. По датах поки інформації немає, але це буде не в липні", - повідомив політик

За його словами, “слуги народу” хочуть ще раз продивитись цей законопроєкт, в них є пропозиція щодо двох правок.

"Комітет їх розгляне, а потім винесе законопроєкт на голосування. І наступне засідання почнеться саме з цього законопроєкту", - зазначив Гончаренко.

Як повідомляв "Апостроф", 23 липня у Раді заблокували трибуну через те, що частина нардепів відмовилась ставити на голосування питання щодо УПЦ МП.