RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Зе-вибори "по-новому": експерти обговорюють пріоритетні завдання майбутнього президента

В ході найконкурентніших виборів президента України кандидатам Петру Порошенко і Володимиру Зеленському слід сконцентрувати свою увагу на ключових завданнях - захисті країни від зовнішнього агресора і виконанні кредитних зобов'язань перед партнерами.

Такими думками поділилися експерти в ході дискусії "Вибори президента України 2019: що нового за лаштунками шоу", організованого Міжнародним центром перспективних досліджень та Українським інститутом майбутнього в будівлі "Укрінформ".

Дискусія присвячена ходу передвиборної кампанії в Україні та обговоренню пріоритетних питань для дебатів між кандидатами.

"Ця виборча кампанія суттєво відрізняється від усіх попередніх: безпрецедентна кількість кандидатів, непередбачуваний результат, різноманіття передвиборчих обіцянок, об'єднання політичних сил і участь позасистемних гравців. Ситуація також загострюється російською агресією, загрозою втручання у вибори з боку РФ і зобов'язаннями України перед міжнародною спільнотою", - кажуть експерти.

Учасники дискусії: Ігор Петренко - директор департаменту внутрішньої політики Міжнародного центру перспективних досліджень; Максим Степаненко - експерт з питань внутрішньої політики Міжнародного центру перспективних досліджень; Василь Філіпчук - головний радник Міжнародного центру перспективних досліджень, модератор; Ігар Тишкевич - експерт програми "Міжнародна і внутрішня політика", Український інститут майбутнього; Володимир Хандогій - дипломат; Олег Зарубінський - представник Українського інституту дослідження екстремізму; Євген Магда - директор Інституту світової політики.