RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

Команду з "Вар'яти-шоу" не візьму: Притула зробив цікаву заяву про висунення в мери Києва

Шоумен і волонтер Сергій Притула розповів, чи є у нього плани балотуватися в якості кандидата на виборах мера Києва.

Про це Притула повідомив в інтерв'ю "Радіо Свобода".

Журналіст задав шоумену питання, чи є у нього намір і амбіції стати кандидатом на пост мера столиці.

"Давайте не плутати амбіції з реаліями. Мене вже просто дійсно останні місяці два дуже потужно бомбардують цим питанням, про мерство і так далі ... Питання треба розглядати набагато комплексніше. Тому що посада Київського міського голови - це дуже круто і дуже почесно, і дуже відповідально. Але без конструктивної більшості в Київраді ця посада перетворюється на посаду людини, яка ходить і перерізає стрічки на відкритті нової школи", - відповів Притула.

Він додав, що йти на цю посаду, не розуміючи, як буде виглядати співпраця з депутатським корпусом в Київраді, щонайменше, безвідповідально.

"Я не готовий вам зараз, відверто кажучи, давати якийсь ексклюзив і говорити, що так чи говорити, що категорично ні. Я зараз перебуваю в ситуації, коли мені багато треба обдумати і зважити ... Я завжди намагаюся в своєму житті добре зважувати, перш ніж робити якісь кроки", - додав шоумен.

Притула підкреслив, що розуміє, що існує певна кореляція між ним і Володимиром Зеленським у сприйнятті певної категорії українського суспільства.

"І якщо наважуватися на такий серйозний челендж, як боротьба за крісло мера в столиці, то однозначно для цього походу потрібна професійна команда, потрібна команда людей, на яких можна покластися, на яких можна, звичайно, несучи повну відповідальність за їх дії, але не боятися делегувати на них частину повноважень. І бажано, щоб це була команда не учасників "Вар'яти-шоу", а команда профільних фахівців", - заявив він.

За його словами, "дуже круто оточити себе відданими тобі людьми, що ми і бачимо у випадку з Володимиром Зеленським". Але він вважає за краще, претендуючи на якісь посади, оточувати себе людьми, які є професіоналами кожен у своїй сфері діяльності.

Як повідомляв "Апостроф", Сергій Притула вирішив урізноманітнити свій карантин. Разом зі своєю дружиною Катериною та двома дітьми він самоізолювався в Карпатах. Фотографіями з відпочинку подружжя поділилося на своїх сторінках в соцмережах.