RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Одіозна пропагандистка бойовиків назвала час вторгнення військ Путіна в Україну

Пропагандистка сепаратистів Анна Долгарьова заявила про те, що російські війська вторглися в Україну незадовго до трагедії під Іловайськом в 2014 році і під Дебальцевим в 2015 році.

Про це вона розповіла в інтерв'ю виданню "7х7".

За її словами, Ігоря Гіркіна (Стрєлкова) нібито не варто "ототожнювати з Росією".

"Гиркин - це натхненний і злегка божевільний реконструктор, який, дійсно, з сорока добровольцями туди заїхав... Справа в тому, що перед референдумом була заява Путіна про те, що, мовляв, не треба проводити референдум, ми якось не готові, передумали , вирішили зробити крок назад, ми вас, типу, не визнаємо. Такий меседж зчитувався", - говорить Долгарьова.

Пропагандистка стверджує, що в перший період війни російських військ на Донбасі не було.

"Я знаю, коли там були російські війська. Вони зайшли під Іловайськом, коли ополчення терпіло величезні втрати, і під Дебальцевим", - зазначила вона.

Анна Долгарьова - поетеса, родом з Харкова, працювала в Києві журналісткою. У 2013 році переїхала в Петербург, вийшла заміж за Олексія Журавльова, який брав участь у війні на Донбасі на боці бойовиків. Разом з ним переїхала до Луганська (Журавльов незабаром загинув), і з тих пір працює пропагандисткою так званої ЛНР.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф, 12 лютого так звані донські козаки прибули на Донбас і поповнили ряди бойовиків.