RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не нагнітати і не розхитувати: у МЗС звернулися до іноземних партнерів

Представники Міністерства закордонних справ України звернулися до іноземних партнерів із закликом припинити ескалацію ситуації, щоб не розхитувати суспільство.

Про це повідомили на сайті МЗС України.

Також у МЗС додали, що вітають рішення більшості урядів наших західних партнерів не змінювати режим роботи своїх дипломатичних представництв на території України.

За словами представників МЗС України, подібні дії (евакуація дипломатів та членів їхніх сімей) зараз є передчасними та необґрунтованими. Також у зверненні додали, що ситуація постійно контролюється, а можливі ризики та небезпеки оцінюються кращими експертами.

У зв'язку з цим українське дипломатичне відомство звернулося до своїх західних колег із закликом перестати нагнітати обстановку в засобах масової інформації та розхитувати тим самим суспільство.

"Упевнені, що нинішні виклики можна подолати лише завдяки єдності та скоординованості спільних дій", - резюмували у зверненні.

Раніше ми також повідомляли про те, що президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив про готовність запровадити нові санкції проти Російської Федерації у разі її військового вторгнення на територію України.