RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

МВС офіційно опублікувало дані про розшук Саакашвілі: фото

Міністерство внутрішніх справ України опублікувало відомості про розшук колишнього президента Грузії, екс-голови Одеської ОДА, політика Міхеїла Саакашвілі.

Відповідна інформація з'явилася на офіційному сайті міністерства в розділі "особи, які переховуються від органів влади".

Згідно з опублікованою інформацією, співробітники правоохоронних органів вважають, що Саакашвілі зник 5 грудня 2017 року.

Політика звинувачують в скоєнні злочину за ст. 256 ч.2 (сприяння учасникам злочинних організацій та укриття їх злочинної діяльності).

Раніше прес-секретар генпрокурора України Лариса Сарган повідомила, що Саакашвілі оголошений в розшук за трьома статтями.

Нагадаємо, 5 грудня Саакашвілі був затриманий правоохоронцями, але не був доставлений в слідчі органи через дії прихильників політика.

6 грудня прихильники Саакашвілі повідомили про штурм силовиками наметового містечка під стінами Верховної Ради. У той же час в поліції Києва заявили, що розшукували Саакашвілі з метою його затримання.

Детальніше про ситуацію навколо затримання політика читайте в матеріалі на "Апострофі": Порошенко, Путін і Саакашвілі на даху: в Європі написали розгромну статтю про Україну.