RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Видворення Саакашвілі: стало відомо, як Міхо може сильно нашкодити Порошенку

Висланий з України лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі може використовувати ситуацію, що склалася для піару і створити нові проблеми для президента України Петра Порошенка.

Про це розповів політичний експерт Микола Спиридонов в коментарі "Апострофу".

"Для політика депортація до Польщі не страшна. Це для нього новий піар. Він збереться з силами і буде знову прориватися в Україну", - аналізує ситуацію політичний експерт Микола Спиридонов.

Він вважає, що влада зробила помилку, прийнявши таке рішення щодо екс-президента Грузії. Серйозною загрозою він не був, каже "Апострофу" політолог. Тепер же все може обернутися інакше - і не в кращу сторону для Порошенка і його соратників.

З цим згоден і політолог Андрій Золотарьов. Він переконаний, що тепер у Саакашвілі вийде зробити все, щоб помститися Порошенко на міжнародному рівні.

"Я не буду прогнозувати, чи буде він намагатися знову прорватися в Україну. Навіть якщо він почне гастролювати по європейських столицях, розповідаючи про "режим бариг і олігархів" в Україні, він завдасть нинішній владі куди більші збитки в репутації, ніж його "майдан" під Верховною Радою. І йому будуть вірити", - вважає експерт.

Читайте докладніше в матеріалі "Апострофа" Помилка президента: як Саакашвілі буде мстити Порошенко за вигнання з України.