RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Яценюка відповіли на звинувачення Медведчука

Віктор Медведчук відзначився черговою неприємною заявою про "Народний фронт" і його лідера Арсенія Яценюка.

У прес-службі політсили оприлюднили відповідь на випад Медведчука.

Зокрема, "Народний фронт" зажадав від силовиків залучити Медведчука до відповідальності за його дії і висловлювання.

"Вимагаємо від президента Порошенка, Служби безпеки та Генеральної прокуратури нарешті притягнути до кримінальної відповідальності російського агента Медведчука. Зокрема, дати правову оцінку його суспільним відносинам з диктатором країни-агресора (в контексті державної зради) і його висловлювань по державі Україна, її Збройних Силах і парламентарях (в контексті кількох інших статей КК) ", - йдеться в заяві.

Крім цього, у Яценюка зажадали позбавити екс-главу адміністрації Кучми будь-яких офіційних статусів і "покласти край корупційному бізнесу".

"Вимагаємо від президента Порошенка негайно позбавити Медведчука будь-яких, хоча б і напівформальних, статусів "парламентера від України" (в Мінську і в інших місцях). Треба покласти край усьому корупційному бізнесу Путіна-Медведчука в Україні", - додали в прес-службі.

Крім цього, в партії прокоментували висловлювання Медведчука про деякі її нардепів.

"Що стосується висловлювань Медведчука про депутатів від" Народного фронту" Андрія Левуса, Ігоря Лапіна, Сергія Висоцького, Віктора Романюка, Олег Медуницю, Миколу Велічковича, Михайла Бондаря. Це - гідні громадяни і патріоти, які захищали Україну на Майдані і на фронті. Зараз послідовно борються з агресором і його поплічниками в парламенті. Тому не зраднику і колабораціоністові Медведчуку давати їм оцінку ", - підсумували в "Народному фронті".