RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Навіть не глянув: в мережі підмітили тривожний момент у відносинах Путіна і Лукашенко

У середу, 13 лютого, президент Росії Володимир Путін в горах зустрівся з президентом Білорусії Олександром Лукашенко для переговорів.

Про це повідомляють росЗМІ.

Глави держав спілкувалися, катаючись на лижах. Відзначають, що ці переговори були тривалі й безрезультатні, проте їхня кінцівка невідома.

"Дивне сталося через кілька хвилин. Вони скотилися з гори ще раз, піднялися, і між ними в кріслі підйомника виник вже Микола (син Лукашенко - ред.), і ось Володимир Путін пішов на третій спуск з цієї траси, а Олександр Лукашенко раптом звернув різко наліво, в сторону готелю. Це було несподівано. Він навіть не глянув на Володимира Путіна, а той - на нього. Люди, які не чужі один одному, якщо розлучаються після такого катання нехай навіть на півгодини, тому що потім ще, обидва знають, обідати їм разом, хоча б кивком голови повинні попрощатися один з одним на ці півгодини. Але так ж не глянули. Це все, мені здавалося, багато про що говорило, а скоріше - ні про що. Тобто про те, що між ними немає нічого", - підкреслив кореспондент.

Як повідомляв "Апостроф", президент РФ Володимир Путін для збільшення свого впливу намагається створити більш тісні зв'язки з сусідньою Білоруссю.