RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Тимошенко - оптимальна кандидатура на пост прем'єра в Україні - експерт із США

Економічні проблеми України, війна в Донецьку та Луганську, боротьба з корупцією, переговори з МВФ – усі ці питання потребують мудрих рішень, а Юлія Тимошенко якраз є таким розумним та досвідченим політиком, яка має політичний інстинкт, щоб разом з президентом Зеленським долати численні проблеми країни.

Про це пише колишній конгресмен, виконавчий директор Центру національної політики Боб МакЕвен для видання Westernjournal.

"Наразі в Україні немає жодної людини, яка могла б позмагатися з Юлією Тимошенко як у досвіді, так і у міжнародних зв’язках. Переживши роки несправедливого ув’язнення, вона знає, що думають її співвітчизники про корупцію і некомпетентність, які так часто уособлюють дії української держави. Вона має інстинктивне відчуття потреб українців. І це саме те, що зараз потрібно країні від прем’єр-міністра", - переконаний він.

За словами автора, справжнє питання полягає в тому, чи буде наступний прем’єр-міністр людиною, яка не лише вже має досвід розв’язання проблем України, але й є знайомим обличчям і голосом для світових лідерів, з якими потрібно мати справу Україні, щоб підтримувати власну безпеку і досягнути процвітання економіки.

"Справді, вкрай важливою якістю, яку Тимошенко могла б знову принести на прем’єрську посаду, якщо Рада обере її після виборів, стане її рідкісне вміння розпізнавати правильні економічні, політичні і стратегічні аргументи у розпал кризи. Тимошенко дійсно виявилася проникливим суддею технічних порад, які їй давали. Вона розуміє, що якщо технічні рішення не отримають підтримку громадськості, вони приречені на провал", - зазначив Боб МакЕвен.

Останні президентські вибори чітко продемонстрували, що український народ не налаштований на уряд, який нав’язує рішення для їхніх проблем: "Усі потребують не технократичних, а мудрих політичних рішень. Їх можна буде розв’язати лише за згоди українців, а її можна буде отримати лише завдяки зусиллям розумного і досвідченого політика. Юлія Тимошенко є таким політиком".