RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Поляков жорстко пройшовся по "Слузі народу" після виключення з фракції: відео

Народний депутат Антон Поляков розкритикував керівництво партії "Слуга народу" за рішення щодо його виключення з фракції, він вказав, що об'єктивних причин для цього рішення не було.

Про це він заявив в кулуарах Верховної Ради для журналістів.

"Положення у фракції немає, це визнали і Корнієнко та Арахамія, положення не існує. На підставі чого виключати з фракції - не зрозуміло. В залі були присутні менше 120 депутатів, я їх перелічив, більшість - це керівники в партії або комітетів, заангажовані діяти в інтересах керівництва", - уточнив Поляков.

Також він розповів про процес голосування і свої переговори з керівництвом фракції. За словами Полякова, він на відміну від керівників монобільшості в парламенті "пливе з президентом в одному напрямку".

"Ніяких доказів, що я гірше всіх голосую або прогулюю засідання надано не було. Я запропонував, що раз ми чесна партія, давайте проголосуємо за виключення кнопкодавів з фракції. Поставили на голосування, крім 10 чоловік всі проголосували проти. Тобто фракція дозволяє кнопкодавити. Давид Арахамія каже, що інакомислення не може бути підставою для виключення, але при цьому він також говорить "ти не з нами пливеш". Куди ми пливемо, я пливу з президентом в одному напрямку", - зауважив нардеп.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат Антон Поляков розповів, як керівники фракції просили депутатів "Слуги народу" проголосувати за його виключення.