RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Знову в школу: "слуг народу" в черговий раз зберуть в Трускавці

В кінці січня партія "Слуга народу" планує провести новий тренінг для народних депутатів у Верховній Раді, аналогічний зборам, організованим раніше в Трускавці в суботу, 27 липня.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на Новий час.

Відомо, що одна з тем тренінгу буде стосуватися цифрової грамотності на тлі скандалу з листуванням нардепів від "Слуги народу" з пранкером Джокером.

"У нас вже є кілька партнерів, які готові, коли трошки стихне цей наш весь процес, у нас є ідея зробити "Трускавець-2" десь між сесіями - можливо, в кінці січня. І ми обов'язково туди включимо цей пункт (цифрової грамотності, - прим. ред.) та пункт про декларування", - пише видання, цитуючи слова голови "Слуги народу" і першого заступника голови однойменної парламентської фракції Олександра Корнієнка.

Нагадаємо, раніше пранкер Джокер злив в мережу листування з нардепом Романом Іванісовим, у якого виявилася погашена судимість за педофілію і листування із заступником міністра інфраструктури Олександрою Клітіною, яка потрапила в скандал інтимного характеру з отриманням своєї посади.

Детальніше про скандали за участю депутатів від "Слуги народу" читайте в матеріалі "Апострофа": Час дивовижних історій: головні скандали навколо "Слуги народу".