RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Підозрюваний в корупції Криклій повідомив ЗМІ, що готується до звільнення

Міністр інфраструктури Владислав Криклій, який опинився в центрі низки корупційних скандалів і потрапив під розслідування ДБР, заявив журналістам, що очікує своєї відставки.

Цю інформацію він озвучив в інтерв'ю сайту Букви.

"Відправлять, так відправлять (у відставку - ред). Тут головне встигнути більше зробити, тому що політичне життя, воно мінливе. Якщо ти, звичайно, не Аваков", - каже міністр.

Він також уточнив, що не знає, чи є у президента Володимира Зеленського претензії до його роботи.

"Думаю, що якщо були б, я б знав", - сказав Криклій.

Раніше народний депутат Олександр Дубинський опублікував документи, що підтверджують факт відкриття кримінального провадження Державним бюро розслідувань за фактом того, що під керівництвом Криклія в Міністерстві інфраструктури різко змінили правила сертифікації авто з газобалонним обладнанням. Кількість компаній, що видають сертифікати, різко скоротилося, а ціна зросла в кілька разів.

Міністерство інфраструктури і його голова Криклій опинилися в центрі скандалу, пов'язаного з евакуацією українців з-за кордону в умовах коронавірусної пандемії. Колишній народний депутат Леонід Ємець звинуватив Криклія в тому, що він блокує повернення громадян додому.