RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Школи можуть екстрено перевести на дистанційне навчання: важлива заява глави МОН

Виконувач обов'язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет закликав навчальні заклади організувати дистанційне навчання на наступні два тижні.

Про це він повідомив у своєму офіційному Telegram-каналі.

Очільник МОН зазначив, що постійний аналіз ситуації з поширенням коронавірусу в Україні, зокрема, в навчальних закладах, який проводить міністерство, свідчить про напружену ситуацію.

Шкарлет закликав українців, звертаючись в тому числі і до батьків школярів, знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для учнів.

"Розумію, що питання організації навчання вирішують на місцях. Важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно. Тому дуже прошу дослухатися до рекомендацій Державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО", - наголосив Шкарлет.

За словами очільника МОН, в нинішній ситуації найважливішим буде не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров’я людей.

Як повідомляв "Апостроф", міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що жорсткого карантину через зростання нових випадків коронавірусу в Україні не буде.