RU  UA  EN

Вівторок, 18 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 червня

Всі новини

Скандальну Третьякову спіймали на дивному занятті під час виступу Зеленського: відео

У вівторок, 20 жовтня, народний депутат із фракції "Слуга народу" Галина Третьякова, яка раніше "прославилася" своїми заявами про "неякісних дітей", відзначилася дивною поведінкою - вона дуже енергійно підтримувала президента Володимира Зеленського під час його послання Верховній Раді, киваючи головою.

Відповідне відео опублікували в Telegram-каналі APnews.

Слухаючи виступ Зеленського, Третьякова настільки часто кивала головою, що могло здатися, що у нардепа якісь проблеми зі станом здоров'я.

Кадри з Третьяковою швидко розлетілися українськими Telegram-каналами, де на нардепа обрушився шквал критики.

"Виступ президента чи сеанс масового гіпнозу?", "Я завелася, зупини мене", "Кількість кивків президенту в секунду зашкалює", "Людина, що вкрай самозакохана і відносить себе до "обраних" в прагненні вислужитися перед президентом поводиться як собачка на торпеді авто", - коментують поведінку нардепа в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", депутат від "Слуги народу" Галина Третьякова прокоментувала свою скандальну фразу про "низькоякісних дітей", які народжуються у батьків, що бажають отримати за народження фінансову винагороду. За її словами, в таких сім'ях діти не отримують належної уваги, коли виростають.