RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

Всі новини

"Реагують на загрози по всій країні": Зеленський привітав співробітників СБУ зі святом, відео

Президент України Володимир Зеленський привітав співробітників Служби безпеки України з їх професійним святом, яке відзначають 25 березня.

Відео з привітаннями співробітників спецслужби опубліковано на Facebook-сторінці Офісу глави держави.

Володимир Зеленський нагадав, що в цей день Службі безпеки України виповнюється 29 років від її створення, а також перерахував стратегічні завдання спецслужби, які залишаються актуальними: "Захист державності, конституційного ладу і територіальної цілісності. Боротьба з тероризмом у всіх проявах. Реформа і перетворення СБУ відповідно до моделі кращих світових спецслужб. Підготовка до деокупації Донбасу ".

"СБУ закриває найширше поле дій і реагує на загрози по всій країні: в мирних містах, на передовій, на окупованих територіях. Це - щоденна важка і масштабна робота", - підкреслив глава держави.

Президент також побажав усім співробітникам СБУ здоров'я і сил, щоб вони і надалі справно виконували свою роботу. "З честю, відвагою і на благо нашої держави", - додав Володимир Зеленський.


Як повідомляв "Апостроф", в четвер, 25 березня, співробітники СБУ проводили обшуки в офісі громадської організації "Український вибір", яку пов'язують з українським політиком, одним з лідерів партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктором Медведчуком.