RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Поворознюка, який хизується розкраданням держави, піарять - він піде до списку "Слуги народу" - екснардеп

Олександр Поворознюк хизується на камеру тим що грабував державу, але його піарять та героїзують. Ймовірно він може увійти до партійного списку "Слуги народу".

Про це пише екснардеп Олександр Черненко у себе в Facebook.

"Хамсько-жлобувате створіння, яке розмовляє через слово матом, хизується на камеру тим, що грабував державу.Найголовніше його досягнення в житті – це ряд судимостей; Давно думав що час таких типажів закінчився ще у лютому 2014-го, разом із запитом певної частини суспільства на шапкокрадів. Тут, до речі, Поворознюк якісно переплюнув самого "професора". У нього виявилось аж три судимості - одна з яких за статтею 86 КК України ("Розкрадання державного або колективного майна шляхом крадіжки. Таємне викрадення державного або колективного майна") ", - пише Черненко.

Як доказ він наводить відео, де Поворознюк визнає крадіжку державного майна.

"Я вам скажу чесно – оці руки дуже багато крали, дуже багато крали. Я ж кажу відверто – я крав у держави", - йдеться у відео з інтерв’ю Поворознюка яке публікує Черненко у дописі.

На думку екснардепа, Поворознюка зараз піарять для того, щоб потім він увійшов до партійного списку "Слуги народу" на виборах.

"В мене просте питання: навіщо люмпенізувати український народ? Навіщо піарити таких персонажів? Ми вже "наїлися" зеків. Один з них навіть президентом був. Не здивуюся, якщо побачимо цього "воїна" в списках "слуг народу", - зазначає Черненко.