RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

В Одесі затягують суд у резонансній справі про ДТП - ЗМІ

В Одесі через бюрократизм судових чиновників затягується суд у резонансній справі про ДТП біля смт Хлібодарське.

Про це повідомляє Sceptic з посиланням на паблік в Facebook ДТП в Одессе 17.11.2018.

Журналісти стверджують, що недбалість чиновників призводить до банального затягування судового процесу.

28 листопада в Апеляційному суді Одеської області мав відбутися розгляд скарги адвоката підозрюваного Леонтія Скорохода.

"Адвокат одного з винуватців у смерті Наталії Білоусової подав скаргу до Апеляційного суду Одеської області на рішення Київського районного суду міста Одеса. Він не згоден з тим, що підозрюваному Леонтію Скороходу вибрали запобіжний захід, у вигляді утримання під вартою без права застави", - пише сайт.

Як повідомляє видання, розгляд цієї справи не відбувся з вини судових чиновників, через яких сама справа не надійшла до суддів для ознайомлення. На наступний день засідання так само не відбулося з їх же вини, так як чиновники не організували вчасно доставку винного в ДТП в суд. Він до цих пір знаходиться в СІЗО.

"Підозрюваний Скороход виявив бажання особисто бути присутнім в залі засідання, але не з'явився на ньому. Чому винний відразу не виявив бажання приїхати в суд на розгляд своєї скарги? Це все свідчить про намір винного і його адвоката затягувати процес. У цій ситуації страшно те, що суд забуває про людські почуття, оскільки потерпілий змушений ходити кожен день в суд і відчувати не тільки байдуже ставлення до нього, а й третій раз поспіль переживати трагедію ", - зазначають журналісти.

Нагадаємо, що смертельне ДТП біля смт Хлібодарське, де на очах у 20-річної дочки двічі збили її мати, сталося 17 листопада.