RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

​Стало відомо про цікаві деталі суду проти топ-пропагандиста Путіна в Криму

Кримський архітектор Володимир Мазурін, який зажадав у телеведучого Дмитра Кисельова виплатити борг за будівництво вілли в Коктебелі стверджує, що останній визнав частину боргу.

Про це повідомляє "Крим.Реалії".

"Коли було останнє засідання, сторона Кисельова визнала на суді наявність боргу, просто в меншому обсязі - 1 мільйон 50 тисяч рублів. Ось про це ніде не говорять, а це принципово важливо. Виходить, що незалежно від суми, яку присуджує суд, ми маємо вихідну точку в апеляції: сторона відповідача визнає за собою несплату! Може, сума в підсумку буде меншою, але принципово для мене інше: раз Дмитро мені винен, значить, я не шахрай і не шантажист, а шахрай він", - заявив Мазурін.

За його словами, ніяких погроз йому не надходило, але, як він повідомив, хворіє на діабет першого типу, коли будь-який стрес майже смертельно небезпечний.

"Сам факт того, що мені несподівано не заплатили, чинив великий тиск. Як тільки Дмитро Кисельов виступив на телебаченні з гнівом на мою адресу, звільнили вже мене. На якій підставі це зроблено, ми теж будемо розбиратися", - повідомив Мазурін.

Архітектор також обіцяє, що вже після рішення суду про компенсацію за роботу він підійматиме питання про моральну шкоду, про зафіксовану шкоду здоров'ю, про неналежні умови праці в будинку у Кисельова - це і є предмети наступних позовів.

Мазурін додав, що досить довго чекав "мирного" рішення ситуації, яка склалася.

"Рік я чекав відносно спокійно, нагадував про себе Дмитру, він обіцяв розібратися, але часу так і не знайшлося. На другий рік я почав нервувати, але зустрітися не вийшло. Підходив крайній термін позовної заяви, я звернувся до своїх партнерів, і ми подали позов у надії, що це спонукає Дмитра до діалогу. Цього не сталося", - уточнив архітектор.

Як повідомляв "Апостроф", в Криму звільнили з роботи архітектора Володимира Мазурина, які написав статтю про небезпечне будівництво вілли російського пропагандиста Дмитра Кисельова в Коктебелі.