RU  UA  EN

Пʼятниця, 31 травня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

31 травня

Всі новини

"Війни не буде!": "Союз Лівих Сил" ("За новий соціалізм") опублікував заяву про паніку навколо можливого вторгнення РФ

У "Союзі Лівих Сил" ("За новий соціалізм") закликали українців не піддаватися нагнітанню паніки. У партії впевнені: вторгнення військ Російської Федерації на територію України не буде, оскільки для такого розвитку подій немає умов – ні дипломатичних, ні політичних, ні економічних, ні морально-психологічних, ні військових.

Про це повідомляється в офіційній заяві політичної партії "Союз Лівих Сил" ("За новий соціалізм").

"Дорогі співвітчизники. Давайте заспокоїмося. Інформаційний та інший шум народжують і розганяють лише США, Британія та їхні сателіти наявними у них інструментами", - звертають увагу в "Союзі Лівих Сил" ("За новий соціалізм").

Про відсутність реальних ознак вторгнення говорить сьогодні українська влада. У МЗС Росії заявили, що вважають неприйнятною навіть саму думку про наступ. Те саме говорить і президент Білорусі, коментує лідер СЛС (ЗНР) Максим Гольдарб.

"США і НАТО - з одного боку, і Росія - з іншого, офіційно обмінялися вимогами, більш схожими на ультиматуми, але вступили в процес дипломатичного узгодження позицій. І вже зробили на цьому шляху деякі кроки", - наголосив політик.

Він упевнений, що все це може означати лише одне — війни між Росією та Україною не буде, повномасштабне вторгнення не планується.

"Необхідно негайно припинити паніку і військову істерію. Це руйнує країну. Більше того, це прекрасний ґрунт для організації провокацій тими, хто зацікавлений у війні тут, на нашій землі. Справжній патріотизм повинен полягати не в істеричній кліці в інтересах зовнішніх сил, а в консолідації українського суспільства навколо ідеї справжньої незалежності та побудови сучасної соціальної держави", – резюмують представники СЛС (ЗНР).