RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Ми його знищили: знаменита співачка зробила гучну заяву про кращого президента України

Знаменита українська співачка, народна артистка України Ніна Матвієнко назвала Віктора Ющенка кращим президентом за роки незалежності.

Про це вона розповіла в інтерв'ю "Апострофу.Лайм".

"Не було кращого [президента] за [Віктора] Ющенка. Розумієте, йому просто не дали попрацювати. Там був договір між [Віктором] Януковичем і [Леонідом] Кучмою. Але ми ж його і знищили, Ющенка. Продалися за копійки оці бідні люди, яким давали гроші і крупи, і все на світі", - сказала Матвієнко.

Співачка відзначила внесок Віктора Ющенка в початок дискусії навколо Голодомору в Україні. Також Матвієнко впевнена, що Ющенко посприяв розвитку приватної підприємницької ініціативи в країні.

"А Ющенко підняв найстрашнішу тему, найболючішу, він ціною життя і дітей своїх підняв цю тему. По світу ми їздили із програмою, ставили [Євгена] Станковича твір "Панахида за померлими з голоду" на слова Дмитра Павличка. А скільки він дав бізнесменам життя, малим підприємцям. Він відкрив життя, щоб їх не затоптали. Хто їх знищив, доконав? Янукович доконав", - резюмувала співачка.

Детальніше читайте в інтерв'ю "Апострофа.Лайм": Війна в Україні - кінець світу - Ніна Матвієнко про Майдан, і те, чому вона не співає на Донбасі.