RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Білецький пояснив, чому силовики не будуть стріляти по учасниках нового Майдану

В Україні на даний момент сформувалася ситуація, яка може призвести до нової хвилі масових протестів, але у влади немає силових важелів впливу на народ, адже армія і поліція не стануть на цей раз стріляти в протестувальників.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" розповів засновник і екс-командир полку "Азов", нардеп, лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький.

"Середня ступінь недовіри до будь-якого інституту влади зашкалює за 80%. Країна абсолютно деградувала економічно. Ми не будемо обговорювати всі ці "рости відсотка жиру в маслі" у Гройсмана та інше. Зрозуміло, в якому стані перебуває економіка країни. Говорити на чорне "біле" – люди не дурні", - зазначив Білецький.

Нардеп також пояснив, чому поліція і армія вже не є силовими важелями впливу на населення.

"Вони вже не підуть стріляти в Майдан. Всі вже навчені. Величезна кількість в структурах, в тій же "Альфі", в тому ж КОРДі – ветерани війни. Вони не підуть. У них інше поняття гідності, у них інші поняття. Цього не буде. Тому у них немає силових важелів. Важелів для того, щоб боротися з народом, немає", - зазначив Білецький.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Андрій Білецький: Трохи часу - і ми обов'язково всіх посадимо.