RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Стара гвардія піде в небуття: астролог озвучив прогноз для українських топ-політиків

Кар'єра значної частини українських політиків на даний момент наближається до свого завершення.

Про це в інтерв'ю "Апострофу.Лайм" розповів відомий астролог Влад Росс.

"Луценко закінчив свою кар'єру буквально пару тижнів тому. Після того, як він викрив агентів НАБУ, після того, як він з [Міхеілом] Саакашвілі вчинив якось взагалі незрозуміло, його кар'єра генпрокурора закінчилася. А цілком можливо, що і взагалі кар'єра в політиці. Тому що Сатурн проходив по Сонцю, у Луценка Сатурн - це планета повалення, труднощів, перешкод, нещастя, фактично він дає можливість зробити помилки, які згодом можуть виявитися непоправними",зазначив астролог.

Для українських політиків "старої школи" в Україні скоро настануть не найкращі часи.

"З політиків старої генерації на плаву залишиться хіба що [Юлія] Тимошенко. Решта ж з тих, хто давним-давно у владі, підуть. Той же [Олег] Ляшко - Стрілець. У нього точно така ж ситуація: втрата рейтингу, відхід в небуття ... і нас взагалі там купа Стрільців, починаючи від [Леоніда] Черновецького (правда, той уже давно в Грузії) і закінчуючи Тимошенко. Саакашвілі - теж Стрілець, але він долає цю ситуацію. У нього дуже хороші шанси стати прем'єр-міністром Україна ", - упевнений Росс.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Астролог про майбутнє Порошенка, кінці режиму Путіна і загрозу великої війни: прогноз на 2018 рік.