RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Голова Одеської ОДА Максим Степанов представив головні підсумки 2017 року та пріоритети роботи на 2018

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов назвав результатом роботи в 2017 році відновлення управління областю та лідерство регіону за різними показниками.

Про плани щодо економічного зростання регіону в 2018 році Максим Степанов повідомив під час презентації "Звіту про підсумки роботи за 2017 рік та пріоритети діяльності на 2018 рік", передає прес-служба Одеської ОДА.

За словами голови Степанова, у 2018 році очікується зростання темпів промислового виробництва, показників транспортних перевезень, будівельних робіт та капітальних інвестицій. Найбільшими інвестиційними проектами року в Одеській області стануть запуск паромної переправи Орловка-Ісакча, будівництво нового причалу та терміналу в порту Южний (Cargil, Inc), будівництво сонячних електростанцій (KNESS CROUP, Planet Core Group), будівництво злітно-посадкової смуги аеропорту в Одесі, перший етап будівництва рітейл-центру (Ашан/Іммошан Україна), початок будівництва маслоекстракційного заводу (Delta Wilmar/ Wilmar Int.).

Як каже Максим Степанов, в 2018 році Одеська область планує зберегти лідерство за темпами впровадження реформи сільської медицини. Сімейних лікарів та фельдшерів районів області забезпечать 721-м мобільно-діагностичним комплектом.

Відзначається, що рекордними за всі роки незалежності України в 2017 році були показники Одеській області у будівництві та ремонті доріг. Максим Степанов сказав, що завдяки надходженням від митного експерименту в області відновили 259 км дорожнього полотна. Зокрема, майже завершений ремонт траси Одеса-Рені. Цього року цю дорогу вже остаточно добудують. Удвічі швидше тепер можна дібратися також до Вилково та Балти. У 2018 році, за словами голови Одеської ОДА, буде побудований обхід Рені, а також мости біля Паланки та через Хаджибейський лиман. Також за рахунок митного експерименту будуть відремонтовані дороги міжрайонного значення.