RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Наш край" заявляє про звільнення на Донбасі завуча, яка не дозволила голові РДА агітувати в школі

У Олександрівській ОТГ Донецької області звільнили завуча школи і кандидата в депутати від партії "Наш край", яка не дозволила голові РДА проводити агітацію в приміщенні школи.

Про це повідомляє обласний осередок партії.

Як повідомляють партійці, завуч школи в селі Мирна Долина Світлана Дядюшева під час батьківських зборів зробила зауваження голові РДА через його агітацію за "свого" кандидата.

"Світлана Дядюшева, яка балотується до ради ОТГ від "Нашого краю", пропрацювала у школі 32 роки. Після того, як вона не дозволила голові РДА агітувати на батьківських зборах за провладного кандидата, її викликав директор і попросив підписати наказ про звільнення. Ми вважаємо цей випадок тиском на опозиційну партію", - йдеться у заяві "Нашого краю".

У партій нагадали, що агітація в приміщенні школи заборонена і керівник району грубо порушував закон.

"Сьогодні влада розуміє, що втрачає підтримку серед людей. Вибори в ОТГ довели, що люди довіряють новим політичним силам. "Наш край" за результатами виборів у ОТГ сьогодні входить в п’ятірку партій із найбільшим рівнем довіри. Тому влада намагається будь-якими методами усунути конкурентів", - йдеться у заяві партії.

"Наш край" заявив про те, що буде оскаржувати наказ про звільнення з роботи Світлани Дядюшевої.

Нагадаємо, що 29 квітня у 40 ОТГ України пройдуть вибори депутатів.