RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стало відомо, в які місцеві ради на виборах пройшов "Народний фронт"

Партія "Народний фронт" на виборах об'єднаних територіальних громад, які відбулися в неділю, отримає представництво в більшості областей України.

Про це повідомляє прес-служба політсили.

"Місцевими організаціями партії "Народний фронт" було висунуто 247 кандидатів до складу рад 34 ОТГ, а також кандидатів на посади селищних і міських голов.По попереднім підрахунком голосів, партія отримала представництво в Миронівської міській раді (Київська обл.), Чуднівської міськраді (Житомирська обл.), Монастириську міськраді (Тернопільська обл.), Хотинський міськраді (Чернівецька обл.). Також представники "Народного фронту" були обрані в селищні ради в Івано-Франківській, Київській і Черкаській областях", - йдеться в повідомленні.

Також в "Народному фронті" повідомили про вагомий результат на виборах до сільрад кількох областей.

"Кандидати від партії пройшли до сільських рад Рівненської, Черкаської та Чернівецької областей.Кращий результат партія продемонструвала в Чернівецькій, Івано-Франківській і Рівненській областях.По попереднім підрахунком голосів, на виборах в Чагорську сільська рада Чернівецької області кандидати від "Народного фронту" отримали 10 мандатів (38,46% від складу ради), в Вигодський селищна рада Івано-Франківської області - 6 мандатів (23,08% від складу ради), в Корнинський сыльській раді Рівненської області - 6 мандатів (23,08% від складу ради) .

Як відомо, 23 грудня 2018 року в об'єднаних територіальних громадах в 13 областях України відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад та відповідних сільських, селищних, міських голів.