RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Под Киевом чиновники оскандалились с "дешевым" питанием для школьников: фото

Чиновників Броварів Київської області викрили в закупівлях м'яса для шкільного харчування за завищеною в п'ять разів ціною.

Про це пише "Стоп корупції".

Відзначається, що закуповували м'ясо курчати у власному соку за ціною в 54 гривні. Ринкова ціна такого товару становить 20 грн.

Як зазначає видання, в кінці листопада на офіційному сайті Київської обласної прокуратури з'явилося повідомлення, що місцевій броварський прокуратурою направлено до суду позовну заяву з вимогою визнати недійсними рішення тендерного комітету міської ради та договір про закупівлю товарів, а саме продуктів харчової промисловості, укладений між Управлінням освіти і науки Броварської міської ради та приватним підприємством.

Перевірка матеріалів тендерної документації, було встановлено, що Управлінням освіти і науки Броварської міської ради проведена процедура відкритих торгів на закупівлю продуктів харчування, в ході якої виявлено порушення.

Як повідомляв "Апостроф. Економіка", детективи Національного антикорупційного бюро (НАБУ) з'ясували, що керівництво Полтавської облдержадміністрації вимагало від підприємців мільйонні відкати і хабарі у вигляді сотень тисяч доларів, елітних машин і цінних гаджетів.