RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Плохий тягне рейтинг партії "Слуга народу" в Одесі донизу – блогер

Кандидат в народні депутати Руслан Плохий за кілька тижнів втратив 6% довіри виборців.

Про це повідомив блогер із Одеси Володимир Савицький, передає Newsone.

Савицький розповів, що згідно соціології в Одеській області рейтинги партії "Слуга народу" сильно впали за останній час.

"Я багато і часто писав про те, що людина з промовистим прізвищем - Руслан Плохий – тягне "Слугу народу" на дно! Ось вам і результат. Тільки що бачив свіжу соціологію: Плохий впав із 16% до 10,3%", - пише блогер.

Слуга Народа - Плохой кандидат

Слуга Народу - кандидат Плохий

Савицький упевнений, що першопричиною цього став кандидат по 142 мажоритарному округу Руслан Плохий, якого висунула політична сила "Слуга народу". Щоб падіння рейтингу партії Зеленського не усугубилося, він просить Президента зробити висновки.

"Не хочеться навіть думати про те, що Дмитро Разумков зрадник, але Володимир Зеленський просто зобов'язаний звернути увагу на те, що результат партії по Одеській області прямо пов'язаний з цією людиною", - підсумував Савицький.

На думку журналістів, в ситуації з падінням рейтингу президентської партії винен батько кандидата Ігор Плохий, який керує його виборчим штабом.

Журналісти відзначають, що населення на 142 окрузі ще пам'ятає правопорушення і рейдерські скандали, з якими був пов’язаний Ігор Плохий.

Також нещодавно були оприлюднені документи, які підтверджують, що Руслан Плохий має подвійне громадянство.