RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

На Миколаївщині за програмою Зеленського іде "Велике будівництво" нового мосту європейської якості

Цього року на Миколаївщині в рамках програми Володимира Зеленського "Велике будівництво" проводять реконструкцію траси Н-24, частина якої стане новим відрізком дороги національного значення.

На ділянці почали зводити новий міст, повідомляє голова обладміністрації Віталій Кім.

Ремонт ведеться на ділянці траси Н-24 Благовіщенське-Вознесенськ-Миколаїв. Новий відрізок, що створюється зараз, дозволить провести спрямлення повороту і зробити рух транспорту більш безпечним та швидким. Для цього будують новий міст через річку Гнилий Єланець.

Старий міст біля села Троїцьке був побудований ще в 1958 році, а востаннє відновлювався у 1988. Потреба у реконструкції виникла через його аварійний стан та велику кількість ДТП на цій ділянці.

"На днях перевірив хід виконання робіт - графік дотримується, наразі залито половину із 30 паль. Буду й надалі контролювати хід робіт. Вже бачу, що у графік підрядник вкладається та в найближчому майбутньому на Миколаївщині буде новий міст", - говорить голова Миколаївської ОДА.

Як повідомляв координатор програми "Велике будівництво", заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко, в Одеській області завершили довгобуд - міст через Хаджибейський лиман. За інфраструктурною програмою Володимира Зеленського його капітально відремонтували та розширили, тому він може приймати більше транспорту.