RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

У мережі показали, як пустир біля школи у Дніпрі перетворять на нестандартний спорткомплекс

Програма Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" капітально оновить старий шкільний стадіон в НВК №122 в Дніпрі, перетворивши його в спортивний комплекс, аналогів якому поки немає в Україні. Про це написав у Facebook Юрій Голик, показавши також фото і плани проєкту.

Голик пояснив, що на даний момент стадіон являє собою фактично пустир. Масштабна реконструкція перетворить його на простір, де діти зможуть займатися різними видами спорту.

Там з'являться ігрові зони, зокрема, зона для гри в міні-футбол або баскетбол, а також потрійне поле для стрітболу, зони для силових вправ і воркауту, гімнастичні зони, а також зони для ігор дітей молодшого віку.

Територія буде упорядкована і обсаджена газоном. Спортивні зони і бігову доріжку зроблять з акрилового гумового покриття з кольоровим гранулятом.

Очікується, що під час уроків зону будуть використовувати діти, а в позаурочний час там зможуть займатися і жителі району.

Нагадаємо, раніше заступник глави Офісу Президента, координатор "Великого будівництва" Кирило Тимошенко заявив, що протягом цього року планується завершити ремонт і будівництво 80 стадіонів і 29 басейнів.