RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

На Миколаївщині за програмою "Велике будівництво" зробили ідеальну дорогу до курортів і порту Очакова

У Миколаївській області завершують ремонт 37 км траси Т-15-13 Нечаяне-Очаків. Відтепер шлях до курортів і порту йде ідеально рівною дорогою, повідомляє пресслужба Миколаївської ОДА.

"Траса Т-15-13 Нечаяне-Очаків ще минулого літа була в плачевному стані. Щоб дістатися до курортного містечка Очаків та Чорноморської коси, туристи та жителі Очаківщини були змушені об'їжджати розбитий маршрут польовими дорогами та узбіччями", - кажуть в обласній адміністрації.

В ході ремонту відновили всі 37 км траси, поклавши два шари нового асфальтобетону. Роботи виконувалися у рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Наразі на окремих ділянках автошляху тривають фінальні роботи: укріплення узбіч, влаштування бортового каменю і бар’єрів, встановлення автопавільйонів і дорожніх знаків, нанесення розмітки.

"Для збереження оновленого дорожнього полотна, перед Очаковом встановлено комплекс автоматичного габаритно-вагового зважування в русі. WIM-система дозволяє фіксувати порушення перевізниками вагових норм та габаритних параметрів, а також зберегти оновлений автошлях від передчасного руйнування", - повідомляє ОДА.

Нагадаємо, цьогоріч за програмою президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" оновлюють не лише центральні, а й місцеві дороги. За словами координатора програми, заступника голови Офісу президента Кирила Тимошенка, з 6 500 км доріг, які побудують і відремонтують до кінця поточного року, 2 000 км – місцеві дороги.