RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Політика

Новини

27 вересня

Всі новини

Як "Велике будівництво" змінює школи: Зеленський у Маріуполі оглянув оновлений навчальний заклад

Президент Володимир Зеленський під час робочої поїздки до Маріуполя відвідав загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №26, яка була реконструйована за президентською програмою "Велике будівництво". Про це повідомила пресслужба Офісу Президента України.

У школі було встановлено нові системи опалення, утеплено фасад, замінено інженерні та електричні мережі. Підрядники провели обробку стін і підлоги, здійснили благоустрій та озеленення території.

В їдальні та кабінетах школи було встановлено нові меблі та обладнання.

Поблизу школи було облаштоване футбольне поле зі штучним покриттям, бігова доріжка, майданчики для баскетболу та волейболу, а також тренажерний майданчик.

Крім того, оновлена школа відповідає вимогам інклюзивності: входи обладнано пандусами, сходи - підйомником, укладено тактильну плитку, а санвузли облаштовані для зручного користування дітьми з інвалідністю.

"Відчувається, що це сучасний простір для отримання знань. Тут є всі умови для того, щоб займатися різними видами активності. У місті має з’являтися дедалі більше таких шкіл", – підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" на Донеччині планується оновити та звести 42 об’єкти соціальної інфраструктури до кінця року.