RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

"Велике будівництво": у Вінницькій області відремонтували трасу до міста Брацлав

У Вінницькій області завершився ремонт ділянки протяжністю 11,79 км автодороги О-02-21-05 Торків-Брацлав-Ситківці-Леухи-ст. Монастирище (км 23+790 – км 35+580). Трасу відновили у рамках програми Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Про це у Facebook повідомив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Він також нагадав, що на цьому маршруті, який проходить через місто Брацлав, село Грабовець та село Семенки, минулого року було відновлено міст довжиною 206,7 погонних метра.

"Автомобільна дорога була вкрай необхідна для надання вчасної медичної допомоги, безпечного підвозу дітей до освітніх закладів, так і для людей, які працюють за межами населених пунктів", - написав очільник області.

За його словами, підрядна організація дала 10 років гарантії на дорожнє полотно, 5 років - на дорожнє огородження, 2 роки - на напрямні стовпчики та дорожні знаки, а у разі виявлення недоліків зобов’язалася усунути їх власним коштом.

"Завдяки ремонту дороги та мосту тепер є надійне транспортне сполучення з сусідніх територіальних громад у напрямку з південного заходу на північний схід, до виїзду на автомобільну дорогу М-12 "Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка", що входить до складу міжнародного коридору Go Highway", - зазначив Борзов.

Нагадаємо, раніше Президент Володимир Зеленський повідомив, що цього року програма "Велике будівництво" оновить 4500 км державних та 2000 км місцевих доріг.