RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Тернополі за програмою Зеленського відремонтували об'їзну, рух уже відкрито

У Тернополі відкрили рух відремонтованою обхідною. Дорогу, що входить до складу найдовшої міжнародної траси України М-30, відремонтували у межах програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляє Тернопільська ОДА.

Крім того, в місті напередодні відкрили нову дворівневу розв’язку біля Гаївського шляхопроводу. Вона має 6 смуг руху, зовнішнє освітлення, а також ділянки для пішоходів та розворотні майданчики, що забезпечують безпеку руху.

"Завдяки зведенню нової дворівневої транспортної розв’язки та ремонту об’їзної дороги зменшилося навантаження та потік транспорту на дорогах, що ведуть з центральної частини Тернополя до вул. Гайової, з автовокзалу та інших вулиць. А оскільки М-30 – це ще й автомобільний шлях міжнародного значення, близько 70% транспорту проїжджає по ньому транзитом, цей проєкт з реконструкції дороги був надзвичайно важливим та масштабним, а обсяг виконаних робіт – колосальний", - йдеться у повідомленні обласної адміністрації.

Нагадаємо, в рамках програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" також планується будівництво 8-кілометровї північно-східної ділянки обходу м. Тернопіль, що з’єднає населені пункти Шляхтинці та Смиківці й дві міжнародні траси: М-19 Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече та М-30 Стрий — Ізварине.