RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

На Закарпатті розпочинається будівництво трьох льодових арен для хокеїстів - голова Закарпатської ОДА Микита

На Закарпатті розпочинається будівництво трьох критих льодових майданчики для хокеїстів. Вони стануть місцем тренувань та змагань хокеїстів, які релокуються на Закарпаття після знищення росіянами льодової арени у Дружківці.

Про це повідомив голова Закарпатської ОДА Віктор Микита.

"Терористи можуть знищити наші спортивні об’єкти, але їм ніколи не знищити переможного духу, який живе в серцях наших спортсменів. 3 січня російські військові, порушуючи норми міжнародного права, бомбардували льодову арену у Дружківці на Донеччині, котра була одним з осередків українського хокею. У відповідь на теракт, яким знищено арену "Альтаїр", ми розпочинаємо роботу зі зведення трьох критих льодових майданчиків для проведення тренувань і змагань із хокею", - повідомив Віктор Микита.

За його словами, будівництво вестиметься за підтримки територіальних громад Закарпаття та Федерації хокею України. Також у громадах, де облаштують льодові майданчики, будуть створені дитячо-юнацькі спортивні школи з відділеннями хокею.

"Ці осередки стануть фундаментом розбудови хокею на Закарпатті, який зародився в Ужгороді у 70-х роках минулого сторіччя, а також новим місцем для тренувань спортсменів, які релокуються у наш регіон. Ми не дамо шансів терористичному утворенню під назвою росія зупинити розвиток нашої нації та вкрасти майбутнє в українських дітей. Після руйнації кожної спортивної споруди будуть зводитися дві нові. Ми переможемо, ми – на своїй землі!" - наголосив голова Закарпатської ОДА.