RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Журналісти зняли на відео кумедний інцидент з одіозним нардепом

У мережі з'явилося відео, на якому відеоблогери висміяли одіозного народного депутата Володимира Парасюка біля будівлі Верховної Ради.

Відео опубліковане на каналі TVgolosnaroda на YouTube.

"На виході з огородженої території, прилеглої до Верховної Ради, відеоблогери зустріли за дивних обставин народних депутатів Ігора Луценка і Володимира Парасюка. Останні двоє чомусь розмахували руками по ту сторону огорожі та робили вигляд, що проривають міліцейський кордон, який здійснює планову охорону ВРУ протягом останніх 25 років", — наголошується в коментарі до відео.

"Що там робить Парасюк?" — подумали блогери і вирішили розібратися. З'ясувалося, що після закінчення пленарного засідання Парасюк і Луценко одними з останніх пішли з Ради і, прямуючи до виходу, побачили купку туристів з прапором, якi намагались прорватися до будівлі Ради для фотосесії на пам'ять. Усвідомлюючи, що засідання вже закінчилося, а отже, оточення силовики з хвилини на хвилину мають зняти, Парасюк демонстративно став на бік туристів і, розхитуючи паркан, кричав на міліціонерів, вимагаючи негайно пропустити людей без акредитації, прикрашаючи свої вимоги пролетарськими гаслами", — зазначають автори відео.

"Через три хвилини, коли депутати розійшлися по домівках, поліція зняла оточення, а Парасюк разом із прихильниками повісили собі чергову медаль за перемогу в боротьбі з ворогами. Потім Володя, щоб якось відволікти увагу від його сумнівної перемоги, повів блогерів показувати свій автомобіль, в якому сидів водій нардепа. Парасюк запевнив блогерів, що грошей людині, що за кермом автомобіля, він не платить, і їх пов'язують лише відносини, які тривають зі студентських років", — розповіли відеоблогери.

Як повідомляв "Апостроф", раніше народний депутат Володимир Парасюк був помічений на засіданні Верховної Ради з годинником швейцарської марки Certina.

У квітні Володимир Парасюк потішив селфi з картоплею.