RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Над незвичайним звільненням податківця в Миколаєві покепкували в мережі

У Миколаєві звільнили 58-річного начальника відділу інформаційних технологій обласної Державної фіскальної служби Юрія Токаря, який стріляв з пневматичної рушниці по воронах з будівлі ДФС.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ДФС у Миколаївській області.

Зазначається, що ввечері 6 липня Токар стріляв по воронах з вікна обласної податкової, яка знаходиться в центрі міста. В результаті цього кілька птахів загинули. Після затримання чоловік виправдовував свій злочин тим, що "згадав мрію дитинства про "воздушку".

Поліція збиралася скласти на Токаря тільки адмінпротокол за статтею "Стрільба з вогнепальної, холодної метальної чи пневматичної зброї в населених пунктах і в не відведених для цього місцях або з порушенням установленого порядку". Однак це правопорушення також має ознаки статті 89 Купап "Жорстоке поводження з тваринами" і навіть аналогічної статті Кримінального кодексу – статті 299 "Жорстоке поводження з тваринами".

Новина про "стрільця" викликала кепкування в соцмережах.

"Головне управління Державної фіскальної служби у Миколаївській області звільнило начальника відділу інформаційних технологій Юрія Токаря, який стріляв по воронах з будівлі ГФС. Хрєнасє у ворон дах над головою", - написав на своїй сторінці у Facebook журналіст Леонід Швець.

Як повідомляв "Апостроф", Генпрокуратура і співробітники внутрішньої безпеки Державної фіскальної служби затримали співробітницю ГФС на надзвичайному хабарі.