RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Стрибок тарифів в Україні: легендарний АТОшник вказав на недолік

Голова Департаменту патрульної поліції, легендарний "кіборг" Євген Жуков вважає, що, підвищуючи тарифи на комунальні послуги, влада також повинна піднімати зарплати, щоб всі були в змозі платити за новими розцінками.

Таку думку Жуков висловив в інтерв'ю "Апострофу".

Коментуючи підвищення тарифів, він сказав, що, незважаючи ні на що, платити за новими цінами мають всі, щоб не було відключень ні електроенергії, ні газу.

"Але я все-таки сподіваюся, що у нас розумні керівники, і, якщо вони роблять один крок, то повинні робити й другий крок - підняття зарплат", - уточнив АТОшник.

Він також зазначив, що як у начальника Департаменту патрульної поліції у нього зарплата 27 тис. грн, і йому вистачатиме оплачувати нові тарифи.

"Але, припустимо, у моєї бабусі пенсія 1300 гривень - як вона буде платити за цими тарифами? Треба ж враховувати, що в людей різні зарплати", - продовжив Жуков.

На його думку, найскладніше платити за новими тарифами буде бюджетникам, у яких маленькі зарплати, і пенсіонерам, котрі отримують невеликі пенсії.

"Найгірше пенсіонерам, які відпрацювали все життя на державу, і тепер у них грошей не вистачає елементарно на їжу і одяг, бо треба заплатити за світло, за газ, за воду",- підкреслив поліцейський.

Докладніше читайте в інтерв'ю Євгена Жукова "Апострофу", в якому він розповів про труднощі роботи поліцейським.