RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Мочити хохлів: адепт "Новоросії" розбурхав мережу новими цілями "російського світу"

Один з російських кураторів бойовиків на окупованому Донбасі Олександр Жучковський заявив, що у "руського світу" має бути одна програма – "мочити хохлів".

Про це Жучковський написав на своїй сторінці в соцмережі "ВКонтакте".

"Мочити хохлів" - це метафора, мається на увазі не боротьба з українцями (хоча і це теж), а позитивне-агресивне рішення особистих і соціальних/національних проблем замість нескінченного ниття і ментального терпильства, властивого великій кількості російських людей", - пише російський куратор бойовиків Донбасу.

На дану публікацію Жучковского бурхливо відреагували користувачі мережі.

"Прочитав 1 лінк по діагоналі ...дуже слабо , це не програма... це особисті зайопи і галюни аффтара", "Позитивно-агресивне рішення особистих/соціальних проблем" ? Тобто, не ти заробив грошей, а їсти хотц - стало бути, вперед: відбери у дитини або дай пенсіонеру по голові, йде з ощад? Вибачте, до російськості це не має ні найменшого відношення. Це просто дарвінізм чистої води. А "терпильство" - це зовсім інше. Наприклад, відсутність реакції на те, що було в серпні в Криму", "Хижаками хочуть стати, перестати хочуть бути травоїдними, та стати кожному, нарешті, треба людиною, російською людиною", "Ппц. Фауна якась з пиками замість осіб на аватарах", "Національна програма зараз одна: активно розмножуватися. Інакше через пару десятків років запоєм пипець як. Тільки от не бачу я навколо себе в реалі багатодітних патріотів. Щодо "хижацької" громадянської війни, - сто років тому наші предки нарубали "дітей Донбасу" на 10 млн. Треба б визначитися: або діти, або кордон до Польщі", - пишуть користувачі в коментарях до посту Жучковского.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Жучковський зробив вдячне заяву з приводу агресії Росії проти України.