RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Розіграш Порошенка: пранкер Вован пояснив, чому довго не викладав запис

Володимир Кузнєцов, більш відомий як пранкер Вован, пояснив, чому так довго не публікували запис розмови з президентом України Петром Порошенком, якого розіграли від імені президента Киргизстану Алмазбека Атамбаєва.

Про це він розповів в інтерв'ю "Апострофу".

За словами Вована, у них було заплановано телефонну розмову високопоставленому чиновнику міжнародного рівня від імені української влади. Пранкер поскаржився, що прес-служба президента України опублікувала інформацію про розмову з лідером Киргизії, чим привернула багато уваги до теми і поставила під загрозу наступний пранк.

"Потрібно було попередити Петра Олексійовича, щоб він, як кажуть, "не палив контору", - заявив пранкер.

Нагадаємо, 2 листопада прес-служба президента України Петра Порошенка повідомила про телефонну розмову глави держави з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим. Однак у Киргизстані бесіду Порошенка з киргизьким лідером спростували. Повідомлення про розмову було видалено з сайту Порошенка. 17 листопада російські пранкери опублікували запис розмови з Петром Порошенком, якому зателефонували від імені Атамбаєва і з яким говорили про ситуацію на Донбасі та Липецьку фабрику. В Україні припустили, що пранкери так довго узгоджували запис з російськими спецслужбами.