RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Директор Євробачення-2017: ми запізнюємося на півроку

Попередня команда з підготовки Євробачення-2017 втратила близько півроку при підготовці до проведення міжнародного пісенного конкурсу у Києві. Про це у інтерв'ю "Апостофу" повідомив новий директор з виробництва Євробачення-2017 Ола Мельзіг.

"На мій превеликий жаль я в цей проект потрапив тільки у січні. Зазвичай робота над продакшном повинна починатися у червні. Ми втратили шість місяців", - заявив він, зазначивши, що у старої команди, ймовірно, були причини переносити рішення багатьох питань "на наступний місяць".

За словами Мельзіга, на даному етапі він зі своєю командою "остаточно оформлює" всі необхідні документи, зокрема тендерні.

"Робота у нас кипить і йде повним ходом, як і годиться. Багато нервування через терміни, але це нормально. Це ж Євробачення!", - розповів директор.

У той же час, він упевнений, що зможе вкластися у терміни.

"Не секрет, що ми працюємо у дуже стислі строки, але ми робимо все можливе і підтягуємо наші процеси. Ситуація не фантастична, але й не критична - вона нормальна… Але ми, звичайно, працюємо над тим, щоб це було фантастично", - заявив Мельзіг.

Як повідомляв "Апостроф", за словами Оли Мельзіга, найскладніше йому було проводити конкурс у Росії.