RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Одесою створять новий ракетний полігон

У Татарбунарському районі Одеської області буде створено полігон для випробування Збройними силами України ракетної та іншої військової техніки замість втраченого в Криму. Про це повідомила прес-служба Одеської обласної державної адміністрації.

"Голова Одеської ОДА провів нараду з розгляду питання щодо розміщення державного полігону з випробування озброєння і військової техніки в районі населеного пункту Тузли Татарбунарського району" - йдеться в повідомленні.

За словами голови ОДА Степанова, полігон не завадить функціонуванню заповідника національного значення "Тузловські лимани".

"Ніякого полігону в заповіднику не буде і не може бути. Полігон буде розташований в іншому місці, у Татарбунарському районі, там, де він не буде загрожувати екології регіону", - запевнив чиновник.

Він також підкреслив, що з жителями населених пунктів, які мешкають поблизу військового полігону, де будуть проходити випробування, проведуть роз'яснювальну роботу.

Нагадаємо, раніше у Міністерстві оборони України анонсували проведення ВСУ стрільб із зенітних ракетних комплексів "Бук-М1" на полігоні "Ягорлик" в Херсонській області.