RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Росії не чекають: у Раді розповіли, як Захарченко намагається "приліпитися" до України

Заява ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка можливість створення конфедерації з Україною свідчить про бажання перекласти відповідальність за зрив Мінських угод на Київ. Про це заявив у своїй колонці на "Апострофі" Дмитро Тимчук, народний депутат, координатор групи "Інформаційне опір".

"Заяви Захарченко також є спробою перекласти відповідальність за зрив Мінських угод на Україну. І нібито у "ДНР" і "ЛНР" немає іншого виходу, ніж йти своїм шляхом. Однак, розуміючи, що їх сьогодні не чекають в Російській Федерації, вони намагаються прикріпитися якимось чином до України, щоб якось залишатися на своєму рівні", - зазначив експерт.

У той же час він закликав не сприймати заяви ватажка "ДНР" серйозно.

"Нинішні слова Захарченко - це такий собі варіант лайт його заяви про те, що "ДНР" "візьме" всю Донецьку область і дійде до Києва, це не більше, ніж самовихваляння, спроба виглядати чимось. Захарченко хоче показати, що щось з себе представляє, а "ДНР" нібито має право називатися якимось державним формуванням - неважливо, під протекторатом Москви або як частина конфедерації з Україною - все це в його уяві. всі ці заяви - одного порядку", - підкреслив Тимчук.

Нагадаємо, раніше ватажок "ДНР" Олександр Захарченко зробив заяву про нові умови повернення ОРДЛО до складу України.