RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Новости Украины - Приходько жестко прошлась по властям из-за жизни в Украине

Відома співачка Анастасія Приходько зазначає, що життя простих українців стає все гірше, а більшість реформ не принесли позитивних результатів.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Цензор.нет".

"Я бачу жінку, абсолютно нормальну. Вона - мати-одиначка, так склалося. Вона отримує 850 гривень. Куди це можна засунути? В жопу собі? В жопу! Пенсіонери, які стоять ... Ось кожен раз мені так боляче і образливо, коли бабуся купує три картоплі, дві морквини, полбатона. Я завжди таким людям купую. Я не збіднію, а вона стоїть і плаче. Їй приємно. Шкода, ну. Болить", - говорить Приходько.

Також вона зазначає, що освіта і медицина знаходяться в катастрофічному становищі.

"Або ось візьмемо освіту. У нас є освіта гідна, гарна? Молодь їде! Медична реформа? Вони закрили всі лікарні в глибинці, тепер у нас будуть робити аборти селерою і лікувати зміїною отрутою! Тому що поки вони доїдуть до міської лікарні - вона буде народжувати в полі. До чого поліцейська реформа? Воно все провальне ", - констатує співачка.

При цьому причиною такого становища вона вважає прагнення влади збагатитися за рахунок держави.

"Тому що не можна красти і робити реформи. Неможливо. І так від цього всього мені це так важко насправді! Але я продовжують вірити, що повинен прийти хоч хтось, який повинен все це змінити. Я впевнена, він десь є. От якби я прийшла - я б у всіх все забрала. І підняла б економіку! Не можна ж з країни постійно тягнути, вона ж лопне скоро", - резюмує Приходько.

Як повідомляв "Апостроф", Приходько детально розповіла, як її використовували для агітації за Порошенка.