RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Так чинити не можна: відома українська співачка докладно розповіла, як її використовували для агітації за Порошенка

Відома співачка Анастасія Приходько до останнього не знала, що знялася в піар-ролику президента України Петра Порошенка і тепер буде судитися з його адміністрацією.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Цензор.НЕТ".

За її словами, пропозиція знятися в ролику спочатку надійшла від міністра культури Євгена Нищука, з яким співачка знаходиться в хороших відносинах.

"Він мені подзвонив, здається, 14 січня, вже не пам'ятаю. А потім мені зателефонував чоловік на прізвище Горковенко. Виявляється, він був з Адміністрації Президента (Володимир Горковенко - Глава відділу Головного департаменту інформполітики АП, - ред.). Ми цього не знали . Ми знімалися для соціального ролика", - згадує Приходько.

При цьому артистка запевняє, що ані вона, ані її директора і піарники не знали про те, що в кінці ролика буде фраза "Разом з Петром Порошенком".

Приходько хотіла публічних вибачень від Адміністрації Президента та визнання того, що були порушені права людини. Але так як цього не сталося, адвокат артистки 8 травня подав позов до суду.

"Тепер я хочу виграти суд, і я знаю, що я виграю. Доведу, що за мною правда. Ми хочемо, щоб суд був відкритим і публічним", - заявляє вона, додаючи, що також вимагатиме грошової компенсації, яка належить за законом.

Що стосується Ніщука, то він, за словами артистки, вибачився перед нею в телефонному режимі, а публічно не став брати на себе відповідальність.

"Так. Подзвонив, приніс вибачення в самому кінці, через 10 хвилин розмови. Тому що я йому популярно пояснила, що так чинити не можна, і, виходить, я одна, мене захищають люди, народ. Хотілося б, звичайно, від Жені чоловічого вчинку. Щоб він взяв на себе відповідальність, адже все-таки посередником в цій ситуації був він", - розповіла Приходько.

Нагадаємо, в лютому Приходько заявила, що її незаконно використовували в піар-ролику Порошенка.

В АП назвали інцидент прикрим непорозумінням і поклали провину за це на знімальну групу.

Як повідомляв "Апостроф", режисер Ахтем Сеітаблаєв також знявся в піар-відео Порошенка, так як йому це представили як соціальний ролик.