RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Відома прихильниця Путіна вирішила відпочивати не в Криму: в мережі показали фото

Російська пропагандистка і прихильниця бойовиків "ДНР-ЛНР" Марія Катасонова в черговий раз влаштувала собі відпустку у Франції, чим викликала глузування в мережі.

Відповідне фото опубліковано в співтоваристві "Відкрита Росія" в Facebook.

"Марія Катасонова, активістка "НОД" і помічниця депутата від "Єдиної Росії", відома своїм "патріотизмом", але для відпочинку вона чомусь вибирає зовсім не патріотичну Францію", - йдеться у підписі до фото.

"Ну так вона і за Путина агітує і голосує, щоб у інших її співвітчизників не було коштів до Франції зганяти, по-перше через ненависть до земляків, по-друге, Франція ж не гумова", "А може вона спеціально в лігво ворога проникла, щоб потім розповісти як там х .... во. Щоб земляки знали правду", - сміються користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", Катасонова досить часто відвідує Францію. Так, буквально на новорічні свята вона також відпочивала у Франції. А трохи більше року тому Катасонова відвідала Париж. Варто відзначити, що російська пропагандистка особливо не приховує своєї любові до країни Ейфелевої вежі і, не соромлячись, публікує знімки в своїх акаунтах в соціальних мережах.